Advanced Search

Author Topic: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots  (Read 76030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 23, 2010, 05:46:32 AM
Reply #60

Offline Atticus

  • Standard Member

  • Dank
  • Date Registered: October 31, 2010, 10:23:41 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #60 on: December 23, 2010, 05:46:32 AM »
Ok, and another question. Since I want to do above idea, I want to put them all into a .zip. When I do so on SLumpEd and try it out, in the .zip, they're all named after the lumps themselves and the file type is just "File". How do I make them WADs?

December 25, 2010, 02:27:02 PM
Reply #61

Offline squidgy617

  • MM8BDM Contributor
  • ***
  • Date Registered: February 26, 2010, 12:02:29 AM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #61 on: December 25, 2010, 02:27:02 PM »
You're supposed to save them as .wads in SlumpEd. What did you save them as?

December 26, 2010, 06:18:12 AM
Reply #62

Offline Atticus

  • Standard Member

  • Dank
  • Date Registered: October 31, 2010, 10:23:41 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #62 on: December 26, 2010, 06:18:12 AM »
Well what I do is I make a new .zip, make a new lump, and drag the bot WADS there. Is that wrong?

December 28, 2010, 05:52:07 PM
Reply #63

Offline squidgy617

  • MM8BDM Contributor
  • ***
  • Date Registered: February 26, 2010, 12:02:29 AM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #63 on: December 28, 2010, 05:52:07 PM »
You have to open SlumpEd and choose to make a new .wad, not a new .zip.

December 28, 2010, 07:52:53 PM
Reply #64

Offline Atticus

  • Standard Member

  • Dank
  • Date Registered: October 31, 2010, 10:23:41 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #64 on: December 28, 2010, 07:52:53 PM »
All my bots are saved as wads. But they won't show as wads when I drag them into a lump within a zip.

December 30, 2010, 12:39:21 AM
Reply #65

Offline squidgy617

  • MM8BDM Contributor
  • ***
  • Date Registered: February 26, 2010, 12:02:29 AM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #65 on: December 30, 2010, 12:39:21 AM »
I'm really not sure what the problem is. It sounds like the problem has to do with when you put it into a .zip.

January 15, 2011, 02:26:15 AM
Reply #66

Offline Awbawlisk

  • Warrior

  • I can now see the rest of my medals again.
  • ***
  • Date Registered: January 04, 2011, 02:18:59 AM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #66 on: January 15, 2011, 02:26:15 AM »
Hey thanks. i created alot of bots.  :D

February 08, 2011, 08:28:52 AM
Reply #67

Offline sipfried

  • Standard Member

  • dont beleve me
  • Date Registered: February 05, 2011, 10:49:42 AM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #67 on: February 08, 2011, 08:28:52 AM »
i suck wich bot,s :(  can you sent some bot,s plz

February 15, 2011, 01:03:18 AM
Reply #68

Offline CHAOS_FANTAZY

  • MM8BDM Extender

  • Still Around, But Only Kind Of
  • *
  • Date Registered: November 21, 2010, 08:21:24 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #68 on: February 15, 2011, 01:03:18 AM »
Couple questions--well, really only one.  It's kind of important, since it would help along a bot I'm writing.

Can you make the bot say anything related to weapons--the weapon they're currently using, or even their favorite weapon?

February 15, 2011, 01:34:47 AM
Reply #69

Offline Alucard

  • Standard Member
  • Date Registered: November 10, 2010, 01:20:17 AM

    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/MetalMephiles9000
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #69 on: February 15, 2011, 01:34:47 AM »
Quote from: "CHAOS_FANTAZY"
Couple questions--well, really only one.  It's kind of important, since it would help along a bot I'm writing.

Can you make the bot say anything related to weapons--the weapon they're currently using, or even their favorite weapon?

Dunno for currently using, but for favorite you could just put it in the bot chats.

Metalman says "I hope this map has Metal Blade..." in one of his lines, so for favorite weapon it is possible.

March 13, 2011, 10:09:31 PM
Reply #70

Offline MidnightTH

  • Standard Member
  • Date Registered: November 17, 2010, 10:55:48 PM

    • View Profile
    • http://midnightth.deviantart.com/
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #70 on: March 13, 2011, 10:09:31 PM »
My pluto bot Doesnt work, I tried it and It doesnt Work    :( And it says " Invaild bot name: Pluto "

EDIT: Pluto appears when i type in ADDBOT but It doesnt work when i type in ADDBOT Pluto  :D

March 19, 2011, 02:37:33 AM
Reply #71

Offline WheelieCarbonate

  • Standard Member
  • Date Registered: February 04, 2011, 07:51:33 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #71 on: March 19, 2011, 02:37:33 AM »
When I try to use my bot it says,"Execution could not continue.
BOTS_ParseBotInfo: Missing "=" in BOTINFO lump for field swissroll"
EDIT:ok its working,but different problem.
It only says one word at a time.

March 19, 2011, 01:33:47 PM
Reply #72

Offline -FiniteZero-

  • Standard Member

  • I'm somwhere.
  • Date Registered: March 06, 2011, 04:34:30 PM

    • View Profile
    • http://s4.zetaboards.com/Mega_Storm/index/
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #72 on: March 19, 2011, 01:33:47 PM »
Quote from: "zeswissroll"
When I try to use my bot it says,"Execution could not continue.
BOTS_ParseBotInfo: Missing "=" in BOTINFO lump for field swissroll"
EDIT:ok its working,but different problem.
It only says one word at a time.

What does your BOTINFO lump say?

March 26, 2011, 11:21:44 PM
Reply #73

Offline WheelieCarbonate

  • Standard Member
  • Date Registered: February 04, 2011, 07:51:33 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #73 on: March 26, 2011, 11:21:44 PM »
Quote from: "FiniteZero"
Quote from: "zeswissroll"
When I try to use my bot it says,"Execution could not continue.
BOTS_ParseBotInfo: Missing "=" in BOTINFO lump for field swissroll"
EDIT:ok its working,but different problem.
It only says one word at a time.

What does your BOTINFO lump say?
Its working now.I didnt put quotations

May 09, 2011, 04:39:03 AM
Reply #74

Offline Hunter_orion

  • Standard Member
  • Date Registered: May 04, 2011, 07:26:17 PM

    • View Profile
Re: [TUTORIAL] How to Make Your Own Bots
« Reply #74 on: May 09, 2011, 04:39:03 AM »
I have an interesting question, not sure if it's been asked or not.  I have made some bots that I use when I'm not in locations with internet.  Instead of having to load each bot WAD individually, is there any way I can just put them all together in one big WAD?  If so, I would appreciate anyone who would point me in the right direction.