Advanced Search

Author Topic: Connection Issues?  (Read 3400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 17, 2010, 07:22:11 PM
Read 3400 times

Offline Mr. X

  • MM8BDM Contributor
  • ****
  • Date Registered: July 09, 2010, 07:05:48 PM

    • View Profile
    • http://mrxsrr.blogspot.com
Connection Issues?
« on: July 17, 2010, 07:22:11 PM »
Is anybody else suddenly having connection issues?  All of the sudden, I can't be in a match for one minute before I get a "waiting for server" message that never goes away.

July 18, 2010, 12:24:32 AM
Reply #1

Offline CutmanMike

  • Administrator

  • Is it hot in here or is it just zscript?
  • *******
  • Date Registered: December 17, 2008, 12:24:34 PM

    • View Profile
    • https://cutstuff.net
Re: Connection Issues?
« Reply #1 on: July 18, 2010, 12:24:32 AM »
Any server or a particular one?

July 18, 2010, 02:41:51 AM
Reply #2

Offline PowerGloveNinja

  • Standard Member
  • Date Registered: November 18, 2009, 10:01:35 PM

    • View Profile
    • http://teamkuwanger.webs.com/
Re: Connection Issues?
« Reply #2 on: July 18, 2010, 02:41:51 AM »
I have that problem too.
Quote from: "CutmanMike"
Any server or a particular one?
It seems any server i join really. It doesn't happen often, but it does it to me after about 30 minuets in game. It get's really bad the longer i stay. If i spec though i don't get connection issues.

July 18, 2010, 02:57:54 AM
Reply #3

Offline BEan

  • Standard Member
  • Date Registered: July 14, 2010, 07:34:03 PM

    • View Profile
Re: Connection Issues?
« Reply #3 on: July 18, 2010, 02:57:54 AM »
I am not sure but I think somebody was trying to do a denial of service on me. When this happened things got laggy for me.  I added the ip address to my blocker. I do have my suspicions about this.


This is just a sample
Quote from: Skulltag log
[09:18:30 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:32 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:33 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:18:34 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:36 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:18:36 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:38 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:39 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:18:40 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:42 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:44 pm] Illegal command (4) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:18:58 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:18:58 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:00 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:19:00 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:02 pm] Illegal command (4) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:02 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:04 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:05 pm] Unfinished connection from 71.88.XXX.XXX:10667 timed out.
[09:19:06 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:19:08 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:09 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:19:10 pm] Illegal command (35) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:10 pm] Illegal command (19) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:11 pm] Illegal command (4) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).
[09:19:11 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:19:14 pm] Connect (v0.98c): 71.88.XXX.XXX:10667
[09:19:17 pm] Illegal command (4) from non-authenticated client (71.88.XXX.XXX:10667).

July 18, 2010, 03:11:47 AM
Reply #4

Offline Mr. X

  • MM8BDM Contributor
  • ****
  • Date Registered: July 09, 2010, 07:05:48 PM

    • View Profile
    • http://mrxsrr.blogspot.com
Re: Connection Issues?
« Reply #4 on: July 18, 2010, 03:11:47 AM »
Quote from: "CutmanMike"
Any server or a particular one?

It was all of them.  It started working actually right after I posted this topic.